Validació clínica de solucions digitals - Com treballem?

Com treballem
El Digital Health Validation Center treballa per facilitar i accelerar la transformació digital i l'adopció en entorns sanitaris.
El Digital Health Validation Center porta a terme el pilotatge clínic de noves tecnologies en pacients reals i en un ambient sanitari, per generar evidència clínica que garanteixi la seguretat, viabilitat i impacte d'aquestes tecnologies per ser implementades en la pràctica assistencial.
Per cada sol·licitud de validació, l’equip interdisciplinari del nostre centre es posa en marxa per donar resposta aplicant una metodologia àgil basada en LEAN THINKING, optimitzant els processos d'anàlisi, validació i execució de projectes.
Amb tu, de la idea al mercat
T’acompanyem en cada etapa del desenvolupament de la teva tecnologia, des de la concepció de la idea fins a la validació clínica. El nostre equip és aquí per guiar-te en el disseny, desenvolupament, proves, compliment d’estàndards i validació clínica, assegurant-nos que la teva innovació/solució arribi al mercat amb èxit. Tant si estàs començant amb un concepte com si necessites suport per superar barreres crítiques, treballem amb tu per portar la teva tecnologia al següent nivell.
Equip i recursos d’avantguarda per validar la teva tecnologia
Equip internacional d’assessors
Equip d’assessors amb caràcter internacional que aporten el know-how en salut digital i metodologia científica per portar a terme el disseny de l’estudi de validació de la tecnologia avaluada.
Aquest equip està compost per un grup de professionals de diferents àmbits sanitaris, ètic-legal, transferència de la innovació, sistemes d’informació, epidemiologia, i d’altres, als que s’afegiran, en cada cas, professionals experts en la patologia especialitzats en l’àrea clínica de validació.
Subcomitè Ètic especialitzat en salut digital de Sant Pau
Comitè d’Ètica de la Investigació amb medicaments (CEIm) de l’Hospital de Sant Pau que compta amb un subcomitè d’experts en salut digital per avaluar i dotar de qualitat als estudis que s’executin, garantint resposta i terminis de temps àgils
El CEIm de Sant Pau ha estat referent per ser el primer comitè ètic acreditat a l’Estat, i actualment, aquest subcomitè és pioner per estar format per membres experts especialitzats en innovació i solucions digitals.
Accés a col·laboracions multicèntriques
El Center podrà contactar amb altres centres sanitaris quan es precisin col·laboracions multicèntriques.
Aquestes institucions podrien participar en els estudis clínics de pilotatge de la tecnologia coordinada per el centre de validació.
Accedir a altres centres permetrà assajar la tecnologia en diferents contexts clínics, culturals o socials i, alhora, assolir una mostra suficient de pacients com per portar a terme l’estudi de validació.